Am lansat blogul!

”Este copilul meu, îl cresc așa cum vreau eu, eu sunt mama lui!” Auzim destul de des această exclamație de la mămici.  

Ce-i drept, sunt o mulțime de informații, despre ce, cum și ce să faci și desigur, ce practici să eviți ca mămică.  Aceste multe informații o pot bulversa pe mămica, o pot speria, iar când simte că nu reușește să facă față ”cerințelor” se panichează, poate avea stări de depresie, de oboseală etc. La aceste informații se adaugă și părerile celor din familie sau anturaj care mereu au păreri pertinente despre creșterea copilului. Mămicile se pot simți judecate și pot apărea des conflicte aceste persoane.

În același timp este greu și să oferi sfat unei mămici care este ferm convinsă că tot ce face este bine pentru dezvoltarea copilului său.  De asemenea, circulă prea multe informații greșite în mediul online, mămicile își dau cu părerea despre lucruri la care nu se pricep ducând în eroare alte mămici.

În blogul nostru, prin următoarele articole, vom încerca să comunicăm câteva lucruri foarte importante despre dezvoltarea motrică a bebelușilor, să prezentăm jucării folositoare, idei de dezvoltare și vom distruge multe, multe mituri.

Vom posta săptămânal câte un articol pentru care vom cere ajutorul celor de la Motribelle, o echipă superbă care se ocupă de dezvoltarea motricității bebelușilor. Rămâneți cu noi. J

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *