Ce trebuie să cumpăr?

Primim destul de des întrebarea aceasta, așadar ne-am gândit să răspundem. Sperăm să vă ajute textul de mai jos în a lua deciziile cele mai bune când faceți cumpărături în magazinul nostru.

Primul lucru pe care trebuie să-l cumperi este leagănul. În magazin, pe pagina de accesorii poți găsi categorii precum husă și pernă sau pernă. Pe acestea nu este nevoie să le cumperi separat deoarece sunt deja incluse în pachet. Ele apar ca produse separate pentru cei care vor să schimbe husa/perna sau vor să ia de rezervă.

Al doilea lucru de care trebuie să te asiguri că ai sistem de prindere. Dacă dispui deja de un astfel de sistem nu mai ai nevoie să cumperi cârlig de la noi. Cârligul să nu fie vopsit și nici deteriorat. Dacă nu ai încă cu ce să fixezi leagănul, poți cumpăra de la noi cârlig care este bun atât pentru tavanul de lemn cât și pentru tavanul de beton (diferența este diblul cu care este dotat cel de beton, dar dacă îl dai jos este potrivit pentru tavanul de lemn).

Dacă dorești să-l prinzi de o grindă, nu ai nevoie de cârlig, dar folosirea pe termen lung a leagănului în acest fel poate deterioare frânghia. Dacă dorești, poți evita problema aceasta cu o frânghie prelungitoare pe care o poți găsi în magazinul nostru.

Al treilea lucru care este obligatoriu să-l cumperi este arcul. Arcul dublează efectele leagănului completând mișcarea sa orizontală cu una verticală. Cu ajutorul arcului puteți simula ”mișcările” din burtica mamei oferând copilului o senzație de confort și calm. Când copilul este mai mare și poate sta în șezut începe distracția. Cu ajutorul arcului copilul poate împinge leagănul cu fesele și să sară ceea ce este distractiv atât pentru el cât și pentru noi, părinții.

Pe la vârsta de 3 luni copilului îi este mai confortabil cu piciorușele scoase din leagăn. Ca să-i oferiți un confort în plus îi puteți cumpăra un suport pentru piciorușe. Găsiți toate modelele disponibile aici.

La vârsta de 6 luni, când începe să folosească leagănul în poziția șezut un cop-stop poate fi de mare ajutor. Cop-stopul pe de o parte, protejează husa împotriva bebelușilor cărora le place să roadă orice ce ajunge aproape de gurița lor. Saliva și mușcăturile, cu timpul, ar deteriora husa, iar așa ea este protejată. Pe de altă parte, face ca leagănul să fie cu adevărat confortabil, mulțumită moliciunii sale. Datorită cop-stopului nu este nevoie să spălați husa atât de des, ci doar să spălați sau să ștergeți cop-stopul. Bebelușii care pot sta în funduleț adesea adorm spontan în timpul relaxării sau a distracției, cu capul sprijinit de cop-stop. În aceste cazuri cop-stopul protejează căpușorul bebelușul și îi oferă confort. Modelele cop-stop le găsiți aici.

Alt accesoriu care poate fi de ajutor, în special vara, este plasa anti-țânțari.