– care poate fi folosit de la vârsta de zero ani

– care este făcut din cele mai bune materiale

– al cărui producător este renumit pentru priceperea și calitatea sa

– care are inovații și ani de testare în spate

– care are arc sigur, frânghie sigură.

Leagănul ADAMO pentru copii este confecționat din bumbac BIO și materiale naturale și poate fi folosit de la vârsta de ZERO ani. Ai citit bine! Nu trebuie să aștepți până când copilul tău stă în poziția de șezut, deoarece cu ADAMO îți poți legăna copilul în siguranță imediat după ce ajungi acasă de la spital, iar cel mai bun lucru este că îl poți folosi până la vârsta de 3 ani (sau până la 15 kg). Vei vedea cât de mult veți iubi acest leagăn. Copilul tău este legănat și balansat, ceea ce îl relaxează și îl adoarme. Tu îl vei iubi pentru jumătățile de oră de relaxare sau orele în care știi că copilul tău este în siguranță și tu poți să-ți faci treburile zilnice sau în sfârșit te poți odihni puțin. Și dacă micuțul este deja mai mare, scoțând piciorușele în față și stând în funduleț se poate da singur și poate sări datorită arcului, descoperind astfel o dimensiune cu totul nouă a experienței de legănare.

Leagănul nostru pentru copii este rezultatul mai multor ani de dezvoltare. Înainte de a fi scoase pe piață, testăm și îmbunătățim ani de zile toate produsele dezvoltate de noi. Motto-ul companiei noastre „cel mai bun” ne umple de mândrie deoarece, datorită efectelor pozitive asupra copiilor, leagănul nostru este recomandat de mai multe centre pentru dezvoltare motrică. Nu numai că suntem prezenți în terapia pentru mișcare, dar cu ajutorul leagănului nostru la Spitalul de Copii Heim Pál se obține, de asemenea, un succes extraordinar în creșterea în greutate a bebelușilor prematuri.  

ADAMO demonstrează acest lucru de 10 ani. Nu numai că ajută dezvoltarea motrică, dar ajută toți părinții să treacă peste perioadele critice, cum este perioada creșterii dinților și a colicilor.

Avem încredere maximă în produsul nostru și dorim ca cât mai mulți oameni să încerce leagănul nostru de pânză fără riscuri, așa că oferim o garanție de returnare de 30 de zile.

Cea mai bună alegere este leagănul pentru copii ADAMO. Alege și tu originalul! 

Efectele bune ale leagănului și legănării sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Bunicile noastre și-au dat seama că legănarea calmează, relaxează și ajută copilul să adoarmă. Astăzi mai multe literaturi de specialitate cunoscute vorbesc despre efectele pozitive ale legănării. Este important să subliniem că organul de echilibru al copilului (în ureche) este în contact direct cu sistemul său nervos, iar maturizarea acestuia poate fi influențată și de legănare. A. J. Ayres a cercetat ani de zile domeniile de integrare senzorială, din care face parte acest sistem. Bazându-se pe aceasta el a alcătuit și o terapie cu care se pot trata problemele de comportament, mișcare și învățare.

Echilibrul copilului se dezvoltă atunci când iese din linia mediană și apoi se reîntoarce. În timp ce își caută echilibrul, cel mic își tensionează anumiți mușchi și, în același timp, trebuie să își relaxeze anumiți mușchi. Mișcarea coordonată a acestor mușchi mici este necesară pentru coordonarea mișcării copilului. Acești stimuli timpurii influențează foarte mult dezvoltarea armonioasă ulterioară a mișcării- dezvoltării vorbirii și abilității copilului nostru.

Dar de ce tocmai leagănul Adamo este bun pentru bebeluși și copii mici?

Pot recomanda leagănul oricărui părinte, deoarece este sigur chiar și în fazele incipiente. Țesătura moale înconjoară și calmează copilul, iar craniul nu se deformează pe această suprafață moale. Se întâmplă ca cel mic să adoarmă în el, dar nici asta nu este o problemă!

Acesta este sigur și mai târziu, când copilul nostru este deja activ și își atârnă piciorul. Cu ajutorul arcului suplimentar, putem oferi, de asemenea, copilului nostru stimuli în direcțiile sus și jos în scopul experimentării. Și copiii mai mari învață, de asemenea, să se legene și să se miște fără ca picioarele lor să ajungă jos și să-și împovăreze greșit tălpile. 

Leagănul este conceput în așa fel încât bebelușul să-l folosească mai întâi în poziție culcat, dar mai târziu, dacă este deja capabil să se ridice în leagăn, să poată să face acest lucru ținându-se de el. În acest sens leagănul nu restricționează dezvoltarea mișcării micuțului, dar nu oferă un suport rigid atunci când micuțul începe să stea în fund, astfel copilul nostru nu își supraîncarcă coloana vertebrală, deoarece dacă se obosește se poate întinde pe perna interioară a leagănului.

Leagănul Adamo este prins într-un singur punct de tavan, astfel încât să putem legăna copilul în toate direcțiile, fără impedimente. Este recomandat ca micuțul să fie legănat în dreapta-stânga, în față și înapoi, în sus și în jos, cu intensitatea corespunzătoare vârstei.