Pentru prinderea leagănului Adamo sunt mai multe soluții, posibilități.

Cea mai bună și eficientă metodă este prinderea în tavan beton sau lemn. Pentru asta găsiți sistem de prindere în magazinul nostru online aici. Acest cârlig poate fi folosit pentru tavanul de beton cu ajutorul diblului pe care îl primiți împreună cu el, sau în tavan de lemn fără diblu. Este nevoie doar să faceți o gaură în tavan cu ajutorul unei bormașini să introduceți diblul, apoi cârligul în diblu și strângeți bine. Toată procedura nu durează mai mult de 5 minute. Este o metodă de prindere sigură, dar recomandăm verificarea periodică a sistemului de prindere. De asemenea, este și eficientă deoarece în acest fel puteți beneficia de toate beneficiile oferite de leagănul Adamo, iar mai târziu puteți prinde alte leagăne sau obiecte de acest cârlig.

Stați în chirie și nu doriți să lăsați tavanul găurit după plecare?

Nu e nicio problemă. Gaura se poate acoperi foarte ușor. Scoateți cârligul iar în gaură să puneți un pic de glet pasta. Va acoperi gaura în totalitate și nu va rămâne nicio urmă. Astfel de glet pastă puteți găsi în comerț și vă va fi util și în alte finisaje în viitor. 

Aveți tavan fals și nu știți cum ați putea prinde leagănul Adamo?

În cazul în care aveți tavan fals prinderea este un pic mai dificilă decât în cazul anterior, dar și în acest caz sunt soluții.

Dacă distanța dintre tavanul fals și tavanul fix nu este mai mare de 6 cm puteți folosi și cârligul nostru. 

În imaginea de mai sus hamacul Adamo este prins într-o încăpere unde tavanul este fals, dar distanța dintre tavanul fals și cel fix nu era mai mare de 4cm, așadar am reușit să folosim sistemul de prindere pe care îl puteți achiziționa și de pe site-ul nostru. 

Dacă distanța este mai mare, va trebui să găsiți o altă soluție. Vom prezenta mai jos câteva.

Cea mai convenabilă metodă, este să achiziționați un suport cadru metalic  pentru leagăne adulți din comerț de care să prindeți leagănul Adamo. Nu este la fel de eficientă ca prinderea de tavan, dar vă va fi de mare ajutor, mai ales în primul an. Alte beneficii ale acestui mod de prindere: suportul se poate muta dintr-o încăpere în alta, sau chiar și pe terasă sau curte, evitați inconvenientele găuririi tavanului, puteți să-l folosiți și pentru leagăne adulți. Avem foarte mulți clienți mulțumiți care au folosit această metodă, deci dacă vă aflați în această situație vă recomandăm să folosiți un suport metalic leagăn adulți. 

Cadru suport pentru leagăn adulți folosit pentru prinderea leagănului bebe. E o soluție perfectă în cazul în care aveți tavan fals.

Mai sunt și alte posibilități în cazul în care aveți tavan fals. Recomandăm să căutați o grindă de beton în casă pentru fixarea leagănului folosind cârligul nostru. Cele mai multe case au astfel de grindă de susținere. 

În casă este tavan de rigips, însă leagănul a fost prins în grinda de beton cu ajutorul cârligului.

Dacănu există nici grindă, distanța dintre tavan fals și cel fix este mare, nu doriți să achiziționați nici suport pentru leagăn vă mai putem ajuta cu o soluție. Pentru a putea implementa această soluție este important să aveți pod la casă Meșterul (sau persoana care va efectua această lucrare) trebuie să se urce în pod și va găuri tavanul de sus în jos. În următorul pas introduce tija filetată pe care o fixează cu ajutorul unei piuliță. După aceea, va trebui să taie partea rămasă a tijei (în cameră), dar aveți grijă să nu tăiați prea mult, pentru că, mai trebuie să încapă și o piuliță inel sau cu ancoră de care să atașați leagănul. În cazul în care folosiți inel vă recomandăm să achiziționați și o carabinieră pentru conectarea leagănului de sistemul de prindere. Toate aceste accesorii pot fi găsite cu ușurință în comerț. Este mai ușor să realizați această lucrare când tavanul fals încă nu este montat (casa este în construcție), dar și după acesta  se poate realiza montarea sistemului de prindere. 

Mai sunt și alte metode de prindere, care sunt aplicate mai rar și în cazul în care aveți nevoie de ele vi le putem prezenta cu drag. Pentru mai multe informații vă rugăm sunați la numărul de telefon 0770237187.

Dorim să menționăm că cele de mai sus sunt idei, care funcționează în practică, dar nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale lucrări greșite și accidentele cauzate de acestea. Fiecare caz este diferit și detaliile pot conta mult. Este obligația dvs. și a persoanei care implementează să evaluați bine situația și să o rezolvați în mod corespunzător.